top of page

Coaching

Binnen mijn praktijk bied ik ook coaching aan. Coaching kan passend zijn wanneer je in je werk vastloopt maar op andere levensgebieden goed genoeg functioneert. Het doel van de coaching is dan om samen met jou inzicht te krijgen in wat maakt dat je vastloopt en uit te vinden hoe je de dingen anders kan doen. Het vastlopen komt vaak door een combinatie van 'hoe je in elkaar zit', het systeem van de organisatie en alles wat er gaande is op de werkplek.

 

Soms loop je vast in een bepaalde fase van je werkende leven. Bijvoorbeeld in je eerste 'serieuze' baan of wanneer je start als leidinggevende. Of zijn er veranderingen in wat de organisatie van jou verwacht en wat jij zelf eigenlijk wil. Soms verandert er iets in de organisatie, komt er een reorganisatie of zijn er voortdurend conflicten op de werkvloer. Je kunt dan behoefte hebben aan een coach, iemand die op een directe meer vriendelijke confronterende wijze jou helpt om je problemen zelf op te lossen of je helpt te voorkomen dat je opnieuw met een burn-out uit valt.

Een belangrijk uitgangspunt bij coaching is dat je werkgever deze vergoed, vooral wanneer je behoefte aan coaching is ontstaan vanuit de dynamiek van je werkplek. Veel werkgevers hebben ook een scholingsbudget voor coaching, het is dat iets wat hoort bij je professionele ontwikkeling.

Ik heb een rijke ervaring als (team)coach en ben daar mijn werkende leven ooit mee gestart. Op mijn linked-in profiel kun je zien welke ervaring ik heb.

IMG_3293.jpeg

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot coaching en de kosten? Dan kun je contact opnemen met mij via praktijkbrants@protonmail.com of 06-20547529

bottom of page